martes, 23 de marzo de 2010

4rt dia

La primera etapa realment desconeguda per tots dos ja que hem passat per sota del erg Chegaga i fins ara aviem anat pel nord. Avui hem sentit realment la solitud el desert, si normalment quan pares sempre surt gent no saps d'on, avui no hem vist a ningú durant hores. Massa sovint la pista desapareixia i la veritat es que quan la trobàvem de nou sentíem un alivi. De moment crec que es la etapa mes espectacular de totes.
Hem anat fregant la frontera amb Argelia tot el dia, creuant el llac Iriki, per cert amb cert "apuro" ja que en bastants llocs la moto s’enfonsava al fang (es veu que ha plogut molt).
Avui ha estat el dia clau pel meu "master" a la sorra ja que des de la sortida fins pràcticament el final anàvem trobant trams de dunes, he acabat fos i ja soc propietari de mig Marroc gracies a les parcel•les que he comprat. Fa molta ràbia perquè a la sorra es torçaa la direcció de la moto i no hi ha forma de adreçar-la, fins que caus parat. El problema no es la caiguda, es aixecar la vaca a la sorra. Sort que l'Albert sempre hi es quan cal, però vaig millorant.
Quan mes calor feia hem trobat un riu i nomes mirant-nos hi ha hagut prou, al aigua tots dos.
De moment a part del tema del cavallet per culpa d'una pedrada nomes hem preocupa que pràcticament ja no tinc pneumàtic del darrera i no es per anar desinflat ja que vaig a 2kgs, també tinc els dits dels peus que fan pena per culpa dels cops de peu que haig de donar per adreçar la GS per la sorra quan estic a punt de caure.
Estem en un hotel preciós a Tata, una antiga casa reconstruïda per un francès amb molta gracia i on ens ha donat un cus-cus fantàstic per sopar.
I dema la etapa reina fins a la platja blanca!

Jaume

3 comentarios:

 1. No saps que s'ha de portar Compeed quan fas aquestes coses????
  Es clar! el senyor té la pell tant fina que una mica de sorra i suor li llaguen els peus.

  Un petonàs a totes dues i sobretot...RECORDEU-VOS DE NO EXPLICAR-ME RES D'AQUESTS VIATGE QUAN TORNEU!

  ResponderEliminar
 2. Ara només falta que ens remateu amb un bany a la platja, sens estan foten unes dents com els lleons marins.
  Al Oasis Sacre hi havia encara el suïs pillat???
  Quins pneumàtics porteu a les motos i quina nyapa li heu fet a la KTM???

  Realment esteu fent una TransMarroc o millor una Marroc circular, no tothom és capaç d'aguantar tal pallissa.
  A la tornada heu de preparar un viatge-forum amb fotos, birres i pa amb tomàquet...

  ResponderEliminar
 3. ¡¡Que peus més lletjos ¡¡¡¡jo que tu em tornava cap a casa i em deixava de jugar als aventurers ... no és enveja heeeee. Com diu el Sergi quan torneu fem una quedada per veure les fotos i ens les comenteu al viu. Salom

  ResponderEliminar