viernes, 26 de marzo de 2010

7e dia

Ja estem de tornada. Aquesta ha estat la primera etapa 100% asfàltica de Tafraoute a Ouzoud i a pesar de la meva al•lèrgia a l'asfalt haig de dir que he gaudit de valent, en aquest viatge el Panzer s'ha comportat molt dignament en condicions molt difícils però on li pots treure tot el suc es el les carreteres super virades que hem fet avui. Fins i tot jo que soc un patata en carretera la he pogut gaudir. Ara el que pateix es l'Albert (ja era hora). Per cert heu vist que darrerament ja no pot ni fer cròniques?
Aquest país no deixa de sorprendre, ahir varem començar a entrar en l'anti Atlas i ja va canviar completament, mes verd, la gent es veia diferent, altres vestits... Varem passar per unes gorges increïbles que ens va recomanar un francès molt trempat que ens va ajudar a reparar la meva punxada i varem dormir a Tafraoute.
Avui tocava Atlas en majúscules. Hem fet 563 km i arribat a 2100 metres d’alçada al Tizin T'est, un port de muntanya increïble. Desprès hem anat a Marraquech on hem corregut mes perill que en tot el viatge: com condueixen! A mes l’Albert m'ha volgut ensenyar com es circula a la ciutat vella en carrers que amb prou feines passa el manillar de la GS!!
Ara ja estem a un hotel al costat de les cascades d'Ouzoud que visitarem dema, últim dia d' un viatge inoblidable.

Jaume

No hay comentarios:

Publicar un comentario