sábado, 27 de marzo de 2010

8e dia.

Ja estem al barco, això s’acaba. Han estat 8 dies increïbles i molts d'altres de preparació que han valgut realment la pena.
Amb l'Albert ens coneixíem molt poc però la compenetració ha estat total, es un gran company de viatge i un navegador infalible. De fet ja estem pensant en que farem l'any que be.
La etapa d'avui ha estat "la guinda" 739km en quasi 11 hores. Tant la d'ahir com la d'avui han estat per asfalt, es el peatge de voler arribar tant al sud en pocs dies s'ha de tornar a sac però m'han agradat, he vist un Marroc molt diferent, verd, amb molts arbres i aigua i he gaudit conduint la GS. Ens hem llevat a les 6.30 per poder veure les cascades d'Ouzoud que ahir no varem poder veure al arribar de nit. Son impressionants, les mes grans de Marroc. Com que ens han agradat hem estat mes del previst. També ens ha endarrerit trobar un lloc on inflar la roda de l'Albert que des de ahir anava perdent aire. Per acabar-ho d’arreglar jo he tingut la tercera punxada del viatge quan feia poc que havíem sortit, per sort nomes a uns 5km d'un poble on me l'han pogut arreglar.
Amb tot això el retràs era ja important, 700 km al Marroc no es fan com a casa, les carreteres son imprevisibles, els conos son pedres, les normes de circulació inexistents, la gent va en contra direcció o es para al primer lloc que troba i passes per dintre de tots els pobles amb la gent passejant pel mig de la carretera. Per tant ha tocat fer una etapa marató quasi sense parades.
Teníem d'embarcar al Ferry a Nador a les 9 del vespre i hem arribat a les 8.30, uff!
I dema en cotxe cap a casa, ja tinc ganes de veure a la family.

Jaume

No hay comentarios:

Publicar un comentario